Football Fantasy 2017 – QB sæsonrankings

Som et nyt tiltag til NFL 2017-sæsonen og holdet.dk’s Football Fantasy 2017-spil vil Fjolletmedholdet bringe rankings for hver enkelt skill position. Disse rankings har til formål at skabe et databaseret overblik over, hvilke spillere der forventes at vækste mest og hvor det er muligt at finde den største værdi, når du skal sætte dit hold op til sæsonstart.

Jeg har udarbejdet rankings på baggrund af holdet.dk’s pointsystem med det forbehold, at der ikke medregnes bonusser og 2-point conversions, da det ikke har været muligt at finde projections for dette. Det er dog min klare antagelse, at de faktorer ikke ville ændre på det store billede. Jeg har taget udgangspunkt i projections fra Fantasypros, der samler projections fra flere sites, så jeg kan give det mest objektive billede.

Husk at sætte dit hold på holdet.dk senest d. 8. september ved at følge linket her.

På baggrund ad data er her 3 QBs der er værd at lægge mærke til:

  • Den dyre – Aaron Rodgers forventes at score flest point i alt og koster derefter med sit prisskilt på 9 mio. Det kan give mening at betale op for ham (eller Brady), da de to QBs er match up proof og leverer god performance både ude som hjemme. Rodgers starter fint ud hjemme som favorit mod Seahawks, der dog normalt er et godt forsvar mod QBs.
  • Den i midten – Marcus Mariota leverer en fornem ROI med prisskilt på 5 mio. og en forventet placering som QB7. Han kan anbefales, hvis man mangler en QB i mellemniveauet. Mariota starter ud hjemme som lille favorit mod Raiders, der giver mange point op til QBs, i en kamp med rundens højeste over/under på 51,5 point – frækt!
  • Den billige – Jared Goff er et meget sneaky play, da han har en uhyggelig lav pris på 2 mio. Han er startende QB i Sean McVays nye Rams-angreb og det må klart forventes, at han outperformer sin pris og leverer en høj ROI. Goff starter ud hjemme mod Colts, der potentielt mangler Andrew Luck, hvilket giver gode muligheder for en fin start.

Hvis du vil have adgang til arket og selv lege videre med data, er du velkommen til at sende en mail til nikolajholm87@gmail.com.