Football Manager – uge 5

Uge 4 i Football Manager var fyldt med eksplosive præstationer. Julio, Matty Ice, Bell og flere leverede, mens spillere som OBJ og Hopkins skuffede fælt. Status er, at jeg har et par hold i top 100 og mine Daily Dudes har sneget sig op på en 8. plads.

Da alle på holdet.dk nu har forskelligt budget vil jeg i den her ugentlige klumme prøve at kommentere på situationer, som har relevans for de fleste managers og ikke fokusere for meget på at sætte et helt hold. Det vil hovedsageligt være skadessituationer og spillere der kræver opmærksomhed enten ved gode eller dårlige præstationer.

Kort nyt

Bye Weeks: Chiefs, Saints, Seahawks og Jaguars

  • Questionable: Mohamed Sanu (Shoulder), Michael Floyd (Dizzies), Rashad Jennings (Hand), Kenneth Dixon (Knee), Lonely Virgil Green (Calf), Tyler Eifert (Ankle)
  • Doubtful: Donte Moncrief (Concussion), Josh Doctson (Achilles), Eric Decker (Shoulder), Eli Rogers (Toe), Dez Bryant (Knee), Kevin White (Ankle), Arian Foster (Groin), Jonathan Stewart (Ankle), Jeremy Langford (Ankle), Doug Martin (Hamstring), Dwayne WASHINGTON (Ankle), Tevin Coleman (Sickle Cell), Chris Johnson (Ankle) , Antonio Gates (Hammy), Vance McDonald, Vance Refrigeration (Hip), Jordan Cameron (Dizzies)
  • Out: Keenan Allen (Knee), Corey Goldman Coleman (Hand), Sammy Watkins (Foot), Dion Lewis (Knee), Darren McFadden (Elbow), Ladarius Green (Ankle or Dizzies or Both)

Kilde: http://rotoexperts.com/112695/week-5-flex-rankings-2016-fantasy-football-week-5-rankings-week-5-sleepers-start-sit/

Anbefalinger

Tom Brady er nu klar til at spille efter sin karantæne. Han kommer tilbage til et voldsomt lækkert matchup mod Cleveland Browns og kan bruges helt frem til uge 9, hvor han har bye week. Der er selvfølgelig nogle bekymringer ved Bradys tilbagekomst, da Gronkens hammy ikke ser ud til at hele som planlagt, men han har i min optik en del fine våben i form af Edelmann, Amendola, Hogan og Bennett. Der er stadig ingen info ude om Cams hjernerystelse og det kan være, at man skal overveje at skifte ham ud for Brady eller Rodgers for at være sikker.

Aaron Rogers og Jordy Nelson er tilbage efter bye week og kan med fordel stackes i stedet for Saints spillere. Samme gælder for Zach Ertz og et meget billigt og sneaky QB play i form af Carson Wentz til den sølle pris af 2,454 mio. kr. Når man stacker en QB med en pass catcher giver det større udsving både positivt såvel som negativt, så har du føringen og spiller defensivt bør du ikke stacke for meget.

Et par hurtige anbefalinger til en god pris er Jordan Howard fra Bears, der ser ud til at være the real deal, Terrelle Pryor fortsætter med at være Browns bedste offensive våben, Dennis Pitta er stadig BFF med Flacco, når vi nu snakker om Flacco er Steve Smith Sr. igen hans primære target, Terrance West er nu den primære back i Baltimore med rimelig upside, Melvin Gordon har flest red zone runs i NFL og til sidst skal Odell Beckham nok få vendt skuden – hold ud!

FjolletMedHoldet holdet

Uge 4 bød på en god runde for det anbefalede hold, der på nuværende tidspunkt indtager en 57. plads på ranglisten. Jeg skifter Pryor ind for Christine Michael, da han er på bye. Holdet til uge 5 ser nu således ud:

fmh-uge-5