Football Manager – uge 3

Uge 2 i Football Manager bød på både op- og nedture for mit vedkommende. Status er at jeg har hold på 31., 32. og 33. pladsen samt et på 119. pladsen plus det løse. Cam Newton var den store åbenbaring og løftede både Kelvin Benjamin og Greg Olsen med sig. Fun fact: Bedste QB over de 2 første runder er Matt Ryan!

Da alle på holdet.dk nu har forskelligt budget vil jeg i den her ugentlige klumme prøve at kommentere på situationer, som har relevans for de fleste managers og ikke fokusere for meget på at sætte et helt hold. Det vil hovedsageligt være skadessituationer og spillere der kræver opmærksomhed enten ved gode eller dårlige præstationer.

Kort nyt

Julio Jones (læg) og Rob Gronkowski (forstrækning) trænede med deres respektive hold i dag og forventes at spille i denne runde. Det er meget usikkert om Jamaal Charles (knæ) spiller i denne uge, så Spencer Ware er den risikable starter for Chiefs igen.

Anbefalinger

Adrian Peterson er potentielt ude for sæsonen og Doug Martin er ude de næste par uger. Jeg vil anbefale enten at skifte over til David Johnson eller CJ Anderson alt efter hvad du har råd til. Begge repræsenterer et højt bundniveau med stort TD potentiale, hvilket er præcis det vi leder efter.

Jonathan Stewart fik også erhvervet sig en skade og er ude et par uger. Her er det oplagt at skifte Matt Forte ind, der har haft usædvanligt mange carries og en høj TD rate i de to første runder. Eneste negative faktor er at Jets ikke altid vil have et positivt game script for Forte.

Spencer Ware og Ryan Mathews er begge i en situation, hvor de skal skiftes ud efter uge 3. Derfor kan du være fremsynet nu og gøre det allerede i denne runde. Melvin Gordon er det bedste bud med sin nye rolle som workhorse back hos Chargers. Han kan erhverves lige over for en af de to. Hvis du har lidt i banken og en WR plads åben kan du gå med Kelvin Benjamin, der har været rygende varm i de to første uger.

FjolletMedHoldet holdet

Uge 2 bød på lidt udfordringer for det anbefalede hold, der på nuværende tidspunkt indtager en 119. plads på ranglisten. Jeg skifter Gordon ind for Ware i denne uge, da jeg er nervøs for både matchup og Wares rolle ved et eventuelt comeback til Charles. Holdet til uge 3 ser nu således ud:

fmh-uge-3