Football Manager – uge 2

Den første uge i NFL er i bogen og den bød på masser af underholdning og information om holdene og spillerne i deres 2016-version. Da alle på holdet.dk nu har forskelligt budget vil jeg i den her ugentlige klumme prøve at kommentere på situationer, som har relevans for de fleste managers og ikke fokusere for meget på at sætte et helt hold. Det vil hovedsageligt være skadessituationer og spillere der kræver opmærksomhed enten ved gode eller dårlige præstationer.

Kort nyt

Demaryius Thomas (hofte), Julius Thomas (ankel), Julio Jones (ankel), Mohamed Sanu (ankel), Devante Parker (forstrækning) og Rob Gronkowski (forstrækning) trænede alle med deres respektive hold i dag og forventes at spille i denne runde. Jamaal Charles (knæ) forventes ikke at spille i denne uge, så Spencer Ware er starteren for Chiefs igen.

Anbefalinger

Keenan Allen var igang med en monsterkamp mod Chiefs, da han desværre rev korsbåndet over og nu er ude for sæsonen. Derfor skal han skiftes ud i denne runde. Han var et kup til prisen på 4 mio., men der er masser gode receivers til den pris, som du kan anvende i stedet. Af WRs der koster mindre end Keenan Allen bør nævnes Michael Floyd, John Brown, Golden Tate, Willie Snead, Mohamed Sanu, Stefon Diggs, Marvin Jones, Will Fuller, Steve Smith, Philip Dorsett og Tyrell Williams. Så der er massere af muligheder. Jeg mener Willie Snead er den ægte vare, da han spiller på et hold med et forfærdeligt forsvar og et fantastisk kasteangreb. Det er den perfekte formel på fantasy-succes. Over de næste tre kampe skal Saints møde Giants, Falcons og Chargers, som alle bør være højt scorende matchups med masser af point til fordeling – derfor anbefaler jeg ham som erstatning for Keenan Allen.

Russell Wilson fik erhvervet sig en skade i kampen mod Dolphins og er tvivlsom til søndagens kamp mod Rams. Alt tegner dog til at han spiller, men i begrænset omfang. Det er en svær situation, da Rams virkelig var elendige mod 49ers og tegner til at være en nem modstander. Det er derfor bestemt en mulighed at holde Wilson inde for at se, hvad han kan og samtidig sparre på udskiftningerne. Hvis du vil køre med højest mulig sikkerhed og undgå en dårlig præstation på QB-pladsen, hvilket er katastrofalt – så anbefaler jeg, at du skifter ham ud. Som erstatning er Eli Manning et spændende bud. Han har to gode matchups på hjemmebane mod Saints og Redskins i de næste to runder, hvor særligt Saints kampen er eksplosiv. Sidste år kombinerede de for 101 point, hvilket er 2. mest i NFLs historie. Herefter du kan tjekke op på Russell Wilsons situation og eventuelt skifte ham ind.

Zach Ertz fik en ribbensskade og er ude i et stykke tid. Af TEs der koster mindre end Zach Ertz bør nævnes Antonio Gates, Dwayne Allen og Eric Ebron. Det er næsten dødt løb mellem de tre og TE positionen kan være svær at spå om. Dwayne Allen har jeg selv på en del hold og tror generelt på hans talent og situation, han har dog et svært matchup mod Broncos i denne uge, hvorefter det lysner op. Antonio Gates vil blive en større del af af Chargers-angrebet efter skaden til Keenan Allen, hvorfor han også er interessant. Jeg er dog generelt bekymret for Chargers og det kan blive et problem for dem at flytte bolden. Vælg selv den af de to, som du føler har størst potentiale.

Til sidst en positiv nyhed i form af Thomas Rawls, der er skadesfri og udnævnt som starter i uge 2. Så alle Christine Michael ejere skal ud og finde et alternativ. C-Mike er utroligt billig og ligger til en pris på 2,571 mio. og det eneste nævneværdige alternativ er Terrance West. Jeg har dog svært ved at anbefale den løsning, så det er bedre, at du rokerer lidt mere rundt på holdet og finder en løsning. Hvis du har muligheden for at vælge en WR i stedet er Will Fuller (lidt dyrere), Steve Smith, Philip Dorsett og Tyrell Williams langt bedre alternativer. Jeg vil anbefale Will Fuller, der så fantastisk ud i hans debut og som kan få en solid rolle i Texans angreb fremadrettet.

FjolletMedHoldet holdet

Uge 1 bød på en fantastisk start for det anbefalede hold, der på nuværende tidspunkt indtager en 17. plads på ranglisten. Jeg blev ramt af skaden til Keenan Allen og skifter derfor Willie Snead ind. Holdet til uge 2 ser nu således ud.
fmh-uge-2