Cheap shots – uge 3

I denne ugentlige klumme vil jeg komme med 3 bud på billige spillere, der er relevante at skifte ind inden næste runde i Football Manager på holdet.dk. Vi kender alle Cam Newton, Antonio Brown og CJ Anderson, hvorfor jeg graver lidt dybere her.

Matt Ryan

Matt Ryan har lagt ud som lyn og torden og er med 730 passing yards og 5 passing TDs den bedste QB overhovedet. Med sin overkommelige pris på 5,521 mio. har han et index 94 (samlet vækst i fht. værdi), hvilket kun er overgået af Carson Wentz. Matt Ryan møder Saints i næste runde og det er et matchup, som skal udnyttes.

Melvin Gordon

Danny Woodhead blev skadet i weekenden og det efterlader Melvin Gordon som den primære back i San Diego. Selv med Woody tilstede har Melvin Gordon leveret 382.000 i vækst, hvilket gør ham til den 4. bedste RB. Nu er han alene om jobbet og bør levere en solid vækst og kan fås for sølle 3,382 mio.

Stefon Diggs

Vikings har været en positiv overraskelse i de to første uger og har i særdeleshed kunnet regne med Stefon Diggs. 2. års receiveren har leveret med to forskellige QBs og særligt i weekendens kamp med Bradford ved roret var han i topklasse – 267.000 i vækst leveret med høj target volume. Han kan erhverves nu for 3,394 mio., men bemærk dog at han har bye week allerede i uge 6.